top of page


Dit zijn wij

IMG_0249.jpg
Ontstaan 

Wij zijn een samengesteld gezin met 5 tieners en twintigers. Drie wonen er nog thuis, 2 zijn bezoekers in het weekend. Onze border collie Sadie en katers Gucci en Loki zorgen voor de aanvullende gezelligheid. Vier kippen zorgen voor de dagelijkse verse eitjes. Het huis en dus ook het tuinhuis is bedacht en gebouwd door de man des huizes, William, zo'n 20 jaar geleden. 

Wandelen, fietsen, genieten. Het is waar wij van houden en jullie graag hetzelfde willen bieden. Ruimte, rust, comfort. Dat is het uitgangspunt van jullie verblijf.

Het ontbijt

Dit is jullie tijd om te genieten. En daar storen we natuurlijk niet bij. De koelkast is dan ook gevuld met volop lekkers: fruit, yoghurt, eitjes, een sapje en beleg. Het brood zetten we 's ochtends in een mand bij de deur.

 

En koffie (Nespresso, what else ;-)) of thee zet je natuurlijk zelf, wanneer het jullie uitkomt. 

Gastvrij

Wandelroutes, fietsroutes, tips. Enkele suggesties liggen voor jullie klaar in de b&b. Nieuwsgierig naar meer? Wij vertellen je graag over alle activiteiten in de omgeving, pareltjes van restaurants, de gezelligste café's en natuurlijk de nodige praktische informatie. 

bottom of page